Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

“DAHA EĞİTİMLİ BİR NESİL YARATMAK İSTİYORUZ”

Şeniz Doğan’dan Eğitime Yatırım Sözü

“DAHA EĞİTİMLİ BİR NESİL YARATMAK İSTİYORUZ”

“DAHA EĞİTİMLİ BİR NESİL YARATMAK İSTİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret etti. Doğan, “Kadınlarımız için mesleki eğitim merkezleri ve üretim tesisleri, çocuklarımız için kurs ve kreşler açarak, üreten kadınlar, eğitimli nesiller yetiştirmek istiyoruz” dedi.

“KADINLARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi’nde kadınlarla buluşan Doğan, kadınların isteklerini ve önerilerini dinledi. Cumhuriyet Kadınlar Derneği Denizli Şubesi üyeleri kadınların siyasette temsil edilmelerine önem verdiklerini de ifade ettiler. Merkezefendi için projelerini anlatan Doğan, “Benim için kadınların desteği önemli. Ben bir kadın aday olarak, kadınların toplumda bağımsız bireyler olmalarını önemsiyorum. Projelerimizi hazırlarken kadınların güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olmaları adına destekleyici çalışmalar üretmek istiyorum. Bu anlamda kadınlar için mesleki kurslar açıp, üretimlerini değerlendirecekleri tesisler oluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

“DAHA EĞİTİMLİ BİR NESİL YARATMAK İSTİYORUZ”

Geleceğin yapı taşlarının çocuklar olduğuna ve her ailenin çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak istediğine değinen Doğan, “ancak yaşam koşullarında çocukların eğitim masrafları yüksek ve pek çok aile bu masrafların üstesinden gelemiyor. Geleceğimiz olan çocukları düşünmemiz gerek. Eğitim masraflı bir alan ve dezavantajlı bireyler eşit eğitim hakkına sahip olamıyorlar. Bir çocuk eğitilmezse, nasıl ileri bir toplum yaratılabilir ki? Ücretsiz kurslar ve kreşler ile eğitim masraflarını ailelerin omzundan alarak, giderlerini bir nebze de olsa hafifleterek, daha eğitimli bir nesil yaratılmasına katkı sunacağız” dedi.

MERKEZEFENDİ MUTLULUĞUN MERKEZİ OLACAK

Daha sonra Merkeefendi İlçesi Fatih Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Doğan’a esnaflar ve vatandaşlar destek sözü verirken, ekonomik sorunlar ile mevcut ilçe belediyesinin çalışmalarındaki aksaklıklardan dert yandı. Doğan, kendi dönemlerinde kimsenin mağdur edilmeden hareket edileceğini belirterek, esnaflarımız ekonomimizin en önemli halkası, onlarla istişare ederek, esnaflar için can suyu olacak yatırımlar planlayacaklarını belirtti.

DÜKKÂNLARA ULAŞIM AYLARCA KAPATILDI

Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile birlikte Merkezefendi Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Doğan’a vatandaşlar, yaşanan ekonomik sorunlar, ilçede plansız yapılan çalışmalar nedeni ile dert yandı. Dükkânlarını bazı günler siftah yapmadan kapattıklarını belirten esnaflar şikayet ve isteklerini Doğan’a illetiler. “ESNAFA DEĞER

VEREN DERMAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KAREKET EDECEĞİZ”

Düzenli ve planlı çalışmalar yapılmadığına dikkat çeken Doğan, “ Bu konuda çalışmaların düzensizliğini biliyoruz. Özellikle üst yapı yapılacak yollarda düzenli ve planlı çalışma konusunda hassas olacağız. Esnafa değer veren bir belediyecilik ile sorunlarınıza derman olacağız. Bizler asla düzensiz çalışmalar ve ”yaptık oldu” anlayışı ile hareket etmeyeceğiz. Merkezefendi’nin hak ettiği kazanımları yakalaması adına bölgemizde ki çevre düzenlemelerinde hassas davranacağız“ dedi.

MERKEZEFENDİ’DE YAŞAYAN HER VATANDAŞ DEĞERLİDİR”

Doğu kökenli vatandaşların kendisine destek vereceğini söyleyen bir vatandaş mevcut başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun kendilerini sadece kökenleri nedeni ile zora ve çıkmaza soktuğunu söylemesi üzerine Doğan ,” Yandaşa peşkeş çeken bir tavrımız asla olmayacak. Merkezefendi’yi bizler yöneteceğiz. Doğulu vatandaşlarımıza da batılı vatandaşlarımıza da her zaman kapımız açık olacak. Ötekileştirici anlayış içerisine girmeyeceğiz. Bizim yandaşımız her zaman Merkezefendili vatandaşlarımız olacak. Birlikte yaşama kültürünü inşa edeceğiz. Kimse kendini “ötekileştirilmiş” hissetmeyecek” diyerek tüm vatandaşlara eşit hizmet üreteceğine söz verdi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”