Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

“MİLLET İTTİFAKI GÖNÜLLERDE KURULDU”

“TÜM İLÇELERDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

“MİLLET İTTİFAKI GÖNÜLLERDE KURULDU”

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesi İYİ Parti ve CHP il başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara katıldı. Bahtiyar “ Millet ittifakı, İYİ Parti ve CHP yönetimleri arasında değil, milletin gönlünde kurulmuş bir ittifaktır. İnşallah bu ittifak, 31 Mart akşamı çalışma azmimiz ve başarıya olan inancımızla zaferle taçlanacaktır” dedi.

Millet ittifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını sürdüren Ümit Bahtiyar, İYİ Parti İl Binası’nda Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu, İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Celal Tort, CHP Çivril İlçe Başkanı Uğur Bayram ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Her iki partinin temsilcilerine yarattıkları birlik ortamı ve ortaya koydukları azim nedeni ile teşekkür eden Bahtiyar “Atalarımızın mirası, çocuklarımızın emaneti olan bu vatana sahip çıkmak adına kurulan bu ittifak ile başarıya ulaşacağımıza şüphem yok. Sağlanan bu ittifakla, gerek Çivril gerekse Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ortak projeler üreteceğiz. Çalışmalarımız ile ilgili görüşmeler yaparak, ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Daha sonra söz alan Ömer Köseoğlu ise, “CHP ve İYİ Parti olarak el ele verdik. Ülkemiz freni boşalmış kamyon gibi bir uçuruma sürüklenmek isteniyor. Millet olarak millet ittifakı olarak bunun karşısında güçlerimizi birleştirdik ve Çivril’de üzerimize düşeni yaparak seçimi kazanacağız” dedi. CHP ve İYİ Parti ilçe başkanları da, ittifakın başarıya ulaşacağına olan inançlarına değinirken, Bahtiyar ve beraberindeki heyet toplantının ardından CHP İl Başkanlığı’na geçti.

AKBABA; “BU BİRLİKTELİK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ve partililerin hazır bulunduğu toplantıda Mahir Akbaba “Sağlanan birlikteliği güçlendirmek ve 19 ilçenin tamamına yaymak istiyoruz. Koordinasyon, saha çalışması ve propaganda gibi konularda ortak hareket edeceğiz. Bu anlamda katılım gösteren tüm aday arkadaşlarımıza ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ederim. Millet İttifakı’nın neler yapacağını, neler yapabileceğini birlikte şekillendirerek ete kemiğe bürünür hale getireceğiz. Önemsediğimiz, değer verdiğimiz bu birlikteliğin içerisinde yer almaktan, İYİ Partililerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“İTTİFAK OLARAK TÜM İLÇELERDE ORTAK HAREKET EDECEĞİZ”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’nın ardından parti temsilcileri Millet İttifakı’nın parti ve aday ayrımı yapılmaksızın tüm Denizli’de ortak hareket zafere ulaşacağına yönelik inançlarını dile getirirken Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da “Bizler 19 ilçenin tamamında ve büyükşehirde birlik ve beraberlik içerisinde ortak hareket edeceğiz. Kazanan başkan adayları, partiler değil, halkın, milletin kendisi olacak. Kazanmak için var gücümüz ile mücadele edeceğiz” diyerek, Millet İttifakı’na olan inancını dile getirdi.

İYİ Parti CHP
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!