Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

BAŞKAN OSMAN ZOLAN'IN DENİZLİSPOR SEVDASI YEŞİL-SİYAH TUTKU

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yeşil-siyah tutkusu takımın ligin dibine demir attığı zamanlarda da dahi hiç tükenmedi. "Denizli'nin markası" dediği yeşil-siyahlı renklerden hiçbir zaman vazgeçmeyen Başkan Osman Zolan, "Denizli’de 2019'un moda renkleri yeşil-siyah olsun” diyerek, tüm şehrin çok güzel bir ivme yakalayan Denizlispor'a destek vermeye devam etmesini istedi.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN'IN DENİZLİSPOR SEVDASI  YEŞİL-SİYAH TUTKU

Uzun yıllar ligden düşmemek için mücadele eden, bu süreçte sürekli krizlerle boğuşan Denizlispor'dan hiç vazgeçmeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli’de 2019'un moda renkleri yeşil-siyah olsun” diyerek, tüm şehrin çok güzel bir ivme yakalayan takımına destek vermeye devam etmesini istedi. Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısını 36 puanla 2. sırada tamamlayan Denizlispor’un başarısında en büyük pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Başkan Osman Zolan, ilk yarının son maçında 1-0 kazanılan İstanbulspor karşılaşmasını da heyecanla takip eden isimlerden oldu. Maç bitiminde Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile birlikte sahaya inerek, futbolcularla kucaklaşan Başkan Osman Zolan taraftarlarla beraber karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Sahanın ortasına yeşil-siyahlı bayrak diken Başkan Osman Zolan, futbolcularla ve taraftarlarla beraber galibiyet sevincini yaşadı. Taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Osman Zolan, maç sonu soyunma odasında Denizlisporlu futbolcuları tek tek tebrik etti.

“Denizlispor’un ölmesine müsaade etmedik”

Denizlispor’un geçmişte çok zor günlerde geçirdiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Geçmişte gerçekten çok zor anlar yaşadık. Son maçlara kaldık, bir çok kriz yaşandı. Bugün olduğu gibi Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemden itibaren Denizlispor’u markamız bilerek, elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık, destek olunmasına da katkı sağladık” dedi. Bu zor dönemlerde “Denizlispor’u bırakalım" diyenlerin de olduğunu anlatan Başkan Osman Zolan, "Biz en kötü günlerde de, 'Denizlispor bizim markamızdır ve Denizli bu markaya sahip çıkmak durumundadır' diyerek, yeşil-siyahlı renklerin ölmesine müsaade etmedik” diye konuştu.

“Gündem artık Denizlispor”

Zorlu geçen günlerin ardından bu sene iyi bir ekip ve yönetim anlayışı ile takımın ivme yakalandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Bugün 'iyi ki Denizlispor'u bırakmamışız' diyoruz. Çünkü bırakmış olsaydık, şu anda külleri bile kalmazdı. Başta başkan ve yönetim kurulu üyeleri fedakarlıkta bulunuyor. Biz de destek sağlamaya çalışıyoruz. Herkes görevini yapma noktasında gayret gösteriyor. Ancak esas destek tabii ki seyircilerimizdir. Denizlili vatandaşlarımız son maçlarda stadı doldurmaya başladı. Bu çok önemli. Artık Denizli’nin havası değişti, gündem Denizlispor oldu. Yolumuza devam ediyoruz.”

"2019’un moda renkleri yeşil-siyah olsun"

Bu olumlu atmosferin devam etmesi için, şehrin tüm dinamikleriyle yeşil-siyahlı ekibe destek olmaya devam etmesinin başarıyı sürdüreceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bizler destek olmaya devam edeceğiz. Kulüp Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlar takıma sahip çıkmaya devam ediyor. Bunun devam etmesi için de Denizli’nin seferber olması gerekiyor. Denizlisporumuza sahip çıkmak, bu yükselişi sürdürmek şampiyonluğu da getirecektir. Ben herkesi desteğe davet ediyorum" dedi "Denizli’de 2019’un moda renkleri yeşil-siyah olsun” diyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesine yeni katılan 80 yeni otobüsün renklerini de yeşil-siyah yaptıklarını hatırlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizlispor
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!