Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

PAÜ HASTANESİ KALİTE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

PAÜ HASTANESİ KALİTE DENETİMİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ

Hastanemizde kalite yolculuğumuz Ekim 2008’den beri gelişerek devam ediyor. Bu kapsamda “Kalite geliştirme asla sona ermeyecek bir seyahattir” sözünden yola çıkarak, her zaman daha iyisini gerçekleştirme adına sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçiyoruz.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi 26-27-28 Kasım 2018 tarihinde değerlendirildi. Hastanemiz doküman ve uygulama bazlı olarak yapılan değerlendirmede önemli bir başarıya daha imza atarak önceki dönemlere göre kalite puanını yükseltti.

Sağlık Bakanlığı tarafından, Acil Servis, Ameliyathane, Tüm Üniteler (Yoğun Bakım Üniteleri, Kozmotoloji, Tüp Bebek Ünitesi, Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi, Algoloji , Onkoloji, Romatoloji ve Hematoloji Ayaktan Tedavi Üniteleri vb.), Tüm Laboratuvarlar, Poliklinik ve Klinikler, Dış Kaynak Kullanımı olan birimler (Gamma-Knife, Pet-Ct, Uyku Laboratuvarı, Tomoterapi, TPN) ve tüm idari birimler değerlendirildi.

Merkez Müdür Yardımcısı/Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan “Kalite yolculuğumuzda önemli bir adım olan Sağlık Bakanlığı değerlendirmesinde, Kurumumuzun her kademesinde, tüm çalışan ve paydaşlarımızla, sürekli gelişen bir kalite yönetim sistemimizin kurum kültürü olarak benimsenmesi, kalite politikası ve hedefleri doğrultusunda, tüm çalışanların kendi birimlerinde liderlik göstererek kalite bilincinin oluşturulması için gerekli çalışmalarda ve kalite yolculuğumuzda göstermiş olduğunuz özverili dayanışma ile denetimi başarıyla tamamlamış olmanın gururunu taşımaktayız.” dedi. Kalite yolculuğumuzda her zaman yanımızda olan başta Merkez Müdürlüğü olmak üzere tüm Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ailesine teşekkür ederiz.

PAÜ Hastaneleri
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”