Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

ÖZKAN: 2023 TÜRKİYE’SİNİN İNŞAASI DEVAM EDİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit Özkan, Denizli ilimizin Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ ilçelerinin Belediye Başkanlarını ve AK Parti İlçe Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde, partililer ile sohbet eden, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan “ Bu tür teşkilat buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini ve sürekli olarak partililer ve halkımızla ile bir arada olmaya büyük özen gösterdiklerini belirtirken, ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar aldı.

ÖZKAN: 2023 TÜRKİYE’SİNİN İNŞAASI DEVAM EDİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit Özkan, Denizli ilimizin Güney, Buldan, Sarayköy, Babadağ ilçelerinin Belediye Başkanlarını ve AK Parti İlçe Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde, partililer ile sohbet eden, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan “ Bu tür teşkilat buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini  ve sürekli olarak partililer ve halkımızla ile bir arada olmaya büyük özen gösterdiklerini belirtirken, ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar aldı.

AK Partiye gönül vermiş değerli hemşerileri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Özkan partililere hitaben;

Bizim için hassas olan değerler var, inancımızdan, kültürümüzden ve ecdadımızdan kalan yadigar şeyler var ki bunlar bizim izzetimizdir, bunlar bizim onurumuzdur, şerefimizdir ve haysiyetimizdir” dedi. Geçmişte Türkiye adeta güdülen bir ülkeyken bugün Cumhurbaşkanımızın gayreti ile AK Parti iktidarlarının çabası ile ve milletin desteğiyle, duasıyla dünyanın süper gücüne kafa tutabiliyor. Türkiye artık mazlum milletlerin çaresi olarak görülüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğumuz müddetçe bizim karşımızda kimse duramaz. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.

DAHA AYDINLIK YARINLAR BİZİ BEKLİYOR

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, teşkilatlarımızı yenileyerek güçlendirerek, 2023 hedeflerine ulaşmak için durmadan, yorulmadan çalışmamız, çaba göstermemiz gerekir. Ayrım yapmadan herkesin kapını çalmalı gönlüne girmeliyiz. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ihanet girişimleri ve dünyada yaşanılan sorunlar milletimizin gözünün önünde cereyan ediyor. Emanetine sahip çıkan hükümetimiz ve özellikle partimizin genel başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Allah'ın izniyle bu ülkeyi çok daha güzel ve aydınlık yarınlara doğru götüreceğiz. En üsttekinden en alttakine kadar tüm kadrolarımız büyük bir hassasiyet ve itina ile çalışmaktadır. Biz istişareye önem veririz. Oturup doğru şekilde düşünüp, tartıştıktan sonra aldığımız kararlar her zaman ülkemizin de milletimizin aydınlık geleceğine katkı sağlayamaya yönelik kararlar olmuştur. Gittiğimiz her yerde vurguladığımız gibi, bu şehirde alnı açık, başı dik, göğsünü gere gere dolaşacak bir teşkilat mensubu varsa o da bizim yol ve dava arkadaşlarımızdır.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. İnşallah çıtayı yükselttikçe, beklentilerde artıyor. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşa hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Çok güzel hizmetlerin yapıldığı mahallelerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızla, gençlerimizle, köy halkımızla bir araya geldik. Biraz hasbihal edip dertleştik. Çivril bizim için çok kıymetli ve değerli. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”