Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

ÖZKAN NET KONUŞTU

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, iddialı konuştu.

ÖZKAN NET KONUŞTU

“MİLLETİMİZİN İÇİNDEKİ COŞKU 24 HAZİRANDA ZUHUR EDECEKTİR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, iddialı konuştu.

AK Partinin milletvekili adaylarını seçerken pek çok bileşeni ve değişkeni bir araya getirerek adaylarını tespit ettiğini ifade ederken: “Siyasi partiler her zaman en yüksek oy almak ister. Onun için en doğru adaylarla milletimizin huzuruna çıkmak ister. Milletimizin tüm renklerini temsil eden tüm siyasal farklılıklarımızı kendi içerisinde barındıran ve medeniyet anlayışıyla siyaset kurumuna milletin kaderiyle kendi kaderini aynı gören bir anlayışla bu adayları belirler. Şu anda aday listelerimize baktığınızda, kadını var erkeği var, işçisi var iş vereni var, yaşlısı var genci var, iş hayatında girişimcisi öğrencisi, emeklisi var. Tüm bu yelpazeli temsil edebilecek bir kombinasyonun aday listelerinde olması gerekir ki; hamdolsun AK Parti olarak bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde sürdürdüğümüz milli ve yerli siyaset anlayışı her zaman milletimiz indinde hüsnü kabul görmüştür.”dedi.

Milletvekili Özkan’ın konuşmasından satır başları şöyleydi:

DENİZLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Ben dahil 8 milletvekili adayı arkadaşımız inşallah hemşerilerimizi tüm farklılıklarıyla parlamentoda temsil edeceğiz. Canla başla çalışacağız. Biz birlik, beraberlik, kardeşlik ve vefayı her şeyin üzerinde tutan, millete hizmetin en önemli ilkelerinden gören bir siyasi hareketiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde olağanüstü bir vizyonla 24 Hazirana yürüyoruz. Bu dönemin ruhuna uygun, milletimizin beklentilerini gözeten, milletimizin gösterdiği rotada ve istikamette yeni bir seçim beyannamesi ve vizyonla milletimizin huzuruna çıktık. Şarkısıyla, türküsüyle ile milletimizin gönlünde taht kuran bir başlangıç yaptık.

MİLLETİMİZİN İÇİNDEKİ COŞKU 24 HAZİRANDA ZUHUR EDECEKTİR

Bugüne kadar işte bu seçimde de Ankara'daki aday tanıtımında gerçekten olağanüstü bir coşku vardı. Oradaki coşkuya bakınca 24 Haziranın neticesini zaten görüyorsunuz. Türkiye güçlü meclis, güçlü hükümeti için 80 milyon olarak, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisi, Sünnisi, solcusu ile sağcısıyla, genciyle yaşlısıyla, işçisiyle işvereni ile tüm renklerimizle hamdolsun biz oradaydık. İşte oradaki ruh Türkiye ruhudur. AK Parti milletin bağrından çıkmıştır ve milletin kurduğu bir harekettir. Kaderi milletin kaderiyle özdeştir. Bizim için milletin menfaatine olan bizim menfaatimizedir. Onun için milletin zararına olan tehlikeleri ortadan kaldırmak için göğsümüzü siper ederiz.

MİLLETİMİZİN MENFATİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Cumhurbaşkanımızın yaptığı gibi bugüne kadar milletimizin menfaatini olanı da hayata geçirmek için koşarak, mücadele ediyoruz. Biz şu anda satın alma kabiliyeti olarak itibarla dünyada 13. sıradayız. Diğer taraftan ekonomik büyüme itibariyle 16 büyük ekonomiyiz. Diğer taraftan Avrupa'nın 6. büyük ekonomisiyiz. Buralara kolay gelinmedi. Tarımsal üretimi 20 milyar dolardan 60 milyar dolarlara çıkardık. 70 sente muhtaç olan Türkiye IMF'ye borcunu ödedi. Onun için Türkiye'nin hedefleri, idealleri uzun bir yolumuz var. Türkiye üzerindeki karanlık emellerine tasfiye etmek için yeni savunma sanayini geliştiriyoruz. Fırat kalkanı ile başlayan arkasından, Zeytindalı operasyonlarına devam eden O zaferlerimiz tüm terör örgütleri tasfiye edilene kadar devam edecektir.

ÜLKEMİZİ ÜRETİMİN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci açıklamış olduğu teşvik belgelerinde 136 milyar dolarlık ihracat yatırımı ortaya konuyor. Tamamen yerli malı olacak üretim sonrasında Allah'ın izniyle böyle küresel bölgesel kriz riskleri ile hiçbir zaman karşılaşmayacağız. Cari açığı tamamen sıfırlayarak ülkemiz üretimin, istihdamın ve ihracatın merkezi haline getireceğiz. Yeni dönem enerji kaynakları, enerji nakil hatları, Savunma Sanayi'nde, havacılıkta Türkiye'nin destanlar yazdığı yeni bir dönem olacak. Tüm iç ve dış mihrakların top yekün saldırmalarının asli sebebi açıklamış olduğumuz seçim beyannamemiz ve içindeki bu hedeflerdir.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Çocuklar Hatay'da ‘PAÜ ile Gülümse’yecek!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!
Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı’ya6.000 metre içme suyu hattı!