Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Ali Rıza Ertemur Denizlispor'a Olunmasını İstedi

Spor Toto 1. Lig mücadelesinde 31. hafta tamamlandı. Son 3 haftaya girilirken aynı puana sahip 3 takımdan Eskişehirspor 14, Denizlispor 15, Samsunspor 16'ncı sırada yer alıyor. Adana temsilcisi Adanademirspor’da 3 puan fazlası ile ateş hattının hemen üzerinde yer alıyor.

Ali Rıza Ertemur Denizlispor'a Olunmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizlispor’un içinden geçtiği sürece dikkat çekerek, kalan 3 hafta da kentin en önemli markası olan Denizlispor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Pazar günü saat 13.00’te 19 Mayıs Stadı’nda Samsunspor ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulunan Ertemur “Denizlispor bu şehrin en önemli markası. Bizim Türkiye’ye hatta Avrupa’ya açılan yüzümüz. Maalesef son dönemde işler yolunda gitmediği için zorlu bir süreç yaşıyor. Denizli’de yaşayan herkesin kentime kentimizin takımına sahip çıkması çok önemli. Eğer bizler üzerimize düşeni yaparsak, Denizlispor özlediği aydınlık günlere bir an önce ulaşır” dedi.

Denizlispor İmkansızı Başarmayı Sever

Avrupa’da en başarılı Türk takımları arasına adını altın harflerle yazdıran Denizlispor’un yeniden Süper Lig’e çıkması gerektiğini savunan Ertemur “Bu sezon transfer yasağı ve maddi zorluklara rağmen mücadeleden asla vazgeçmeyen bir Denizlispor izledik. Final haftalarına girilmişken, önümüzdeki en büyük engel Samsunspor maçı olarak göze çarpıyor. Benim Samsun deplasmanından galibiyetle döneceğimize yürekten inanıyorum. Bu takım sahaya kim çıkarsa çıksın, en zor zamanlarda verdiği mücadele ile imkansızı başarmıştır, yine başaracaktır. Tüm Denizlispor sevdalılarına da Samsun deplasmanında takımın yanında yer almaya davet ediyorum. Denizlispor siyaset üstü bir kurumdur. Bu yıl yaşadığımız sıkıntılı süreci el birliği ile atlattıktan sonra, gelecek sezon ait olduğumuz yer olan Süper Lig’e çıkacağımıza inancım tam” dedi.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Samsunspor’u deplasmanda yendikten sonra, Gaziantepspor maçında alınacak 3 puanla ligde kalacağımızı ancak bunun için kentin topyekün takıma destek olması gerektiğini belirterek, her iki maçta da Denizlispor’a başarılar diledi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”