Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

DENİZLİ İŞKUR’DAN MESLEK SEÇİMİNDE ZORLANAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

İŞKUR, Pamukkale İlçesine bağlı okulların Rehber Öğretmenlerine ve İlgili İdari Amirlerine seminer düzenledi. Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Denizli ili Pamukkale ilçesine bağlı okulların Rehber Öğretmenlerine ve ilgili idari amirlerine, Mesleki Yönelim Test Bataryasını tanıtmak amacıyla İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda seminer düzenlendi. Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İş Birliği Protokolü kapsamında yapılan seminerde İŞKUR bünyesinde çalışmakta olan İş ve Meslek Danışmanları, Rehber öğretmenleri konu hakkında bilgilendirdi.

DENİZLİ İŞKUR’DAN MESLEK SEÇİMİNDE ZORLANAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

İŞKUR, Pamukkale İlçesine bağlı okulların Rehber Öğretmenlerine ve İlgili İdari Amirlerine seminer düzenledi.

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Denizli ili Pamukkale ilçesine bağlı okulların Rehber Öğretmenlerine ve ilgili idari amirlerine, Mesleki Yönelim Test Bataryasını tanıtmak amacıyla İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda seminer düzenlendi. Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İş Birliği Protokolü kapsamında yapılan seminerde İŞKUR bünyesinde çalışmakta olan İş ve Meslek Danışmanları, Rehber öğretmenleri konu hakkında bilgilendirdi.

 

Seminerde İş ve Meslek Danışmanı Mehmet Ali Özel, Rehber öğretmenlere ‘’ İş ve Meslek Danışmanları tarafından uygulanan İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryasının uygulanma amacı, kişilerin ilgilerini, yönelimlerini, becerilerini fark ederek geliştirmelerini desteklemek ve böylece mesleki alternatiflerini görerek tercihlerini netleştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu batarya, bireylerin farklı meslekleri ve kendi kişisel özelliklerini tanımaları ve kendileri için en uygun mesleği bulabilmelerini hedeflemektedir. Kişiliğine en yakın mesleğin hangisi olduğunu merak eden öğrencilerinizi Denizli İŞKUR’a yönlendirebilirsiniz.’’ dedi. Özel ayrıca, İŞKUR’un iş arayanlara, işverenlere ve engellilere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verirken güncel istihdam teşvikleri hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

 

İş ve Meslek Danışmanı Taner Beter, Denizli İŞKUR bünyesinde 2017 yılında uygulamaya konulan ve çalışmalarına devam eden Denizli İŞKUR İş Kulübü hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Beter, İş Kulübü kapsamında öğrencilere, engellilere, hükümlülere, iş arayanlara ve işverenlere yönelik ayrı gruplarda eğitim verdiklerini söyledi.

 

İş ve Meslek Danışmanı Burak DEMİRTOP, İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine Meslek Seçiminin Önemi ile ilgili eğitim verdi. Öğrencileri Denizli İŞKUR’a davet eden Demirtop, öğrencilere çalışmalarında ve derslerinde başarılar diledi.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti