Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

ÖZKAN: GÜÇLÜ TÜRKİYE, HUZUR VE İSTİKRARIN GÜVENCESİ DEMEKTİR.

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi AV. Cahit Özkan Bölgemizde yürütülen kanlı senaryonun önündeki en büyük engel hiç şüphesiz Türkiye’dir.”dedi

ÖZKAN: GÜÇLÜ TÜRKİYE, HUZUR VE İSTİKRARIN GÜVENCESİ DEMEKTİR.

     Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi AV. Cahit Özkan Bölgemizde yürütülen kanlı senaryonun önündeki en büyük engel hiç şüphesiz Türkiye’dir.”dedi.

Küresel güçler tarafından, Ortadoğu ‘da oynanan oyunun başarılı olabilmesinin, ancak Türkiye’nin zayıflamasına, tökezlemesine ve düşmesine bağlı olduğunu belirten Özkan; “Herkes biliyor ki, güçlü bir Türkiye, bu bölgede huzur ve istikrarın güvencesi durumundadır. Dış politikada söz sahibi bir Türkiye, oynanan oyunları bozan ülke demektir. Ekonomik bakımdan kimseye ihtiyacı olmayan Türkiye, aynı zamanda tüm kardeş ve dostlarının da aydınlık günlerinin müjdecisi demektir. Bunun için, ülkemiz içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışılıyor.” diye ifade etti.

“ALLAH’IN İZNİ, MİLLETİMİZİN DİRAYETİYLE, DİĞER SALDIRILARI NASIL BOŞA ÇIKARDIYSAK, OYNANMAKTA OLAN OYUNLARI DA BOZACAĞIZ”

Ülkemize çizilen sınırlara, küresel güçlere eyvallah demediğimiz, gücümüzü sadece milletimizden aldığımız, bu güvenle üzerimize giydirilmeye çalışılan acziyet kıyafetini yırtıp attığımız için hedef alındığımızı ifade eden Özkan;

“Gezi olayları, 17- 25 Aralık yargı-emniyet darbesi, bölücü örgütün çukur eylemleri ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi, Türkiye’nin önüne set çekme planlarının, farklı kılıflar giydirilmiş safhalarından ibarettir. Suriye, Irak ve İran’da oynanan bölme, parçalama, etnik ve mezhebi kışkırtma girişimlerinin amacı, Türkiye’yi güneyden kuşatmaktır. Bunlar samimi değil, dürüst değil. Bu ülkeyi parçalamak, bölmek için bu adımları attılar. Mücadelemizi de sonuna kadar devam ettireceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kuşatma faaliyeti sadece fiziki sınırlarımızdan ibaret de değildir. Burada ülkemizin iç işlerini de hedef alan komple bir oyundan bahsediyorum. Allah’ın izni, milletimizin dirayetiyle, daha önceki saldırıları bertaraf ettiysek, hali hazırdaki oyunları da bozacağız, kimse merak etmesin” dedi.

Bölgemizde iç çatışmaların, acıların, gözyaşlarının hiç dinmediğine değinen Milletvekili Özkan: Tek parçayken bile huzur ve güven ortamını yakalayamamış bu bölgelerin, şimdi “demokrasi getireceğiz” yalanları ile paramparça bir hale getirilerek çok daha iyi hale geleceğini beklemek, akıl karı değildir. Çünkü bizim gücümüz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diye ifade ettiğimiz sağlam temellerimizden gelmektedir. Bu temellerden tek birine bile halel gelmesine izin vermeyeceğimiz gibi, hiçbir vatandaşımızın bunlardan tek biriyle dahi bağını koparmasına rıza göstermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her defasında vurguladığı gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, bizim çıkış yolumuz budur” değerlendirmesinde bulundu.

ÜLKEMİZLE BERABER TÜM BÖLGEMİZDE BARIŞ İSTİYORUZ

Biz insani eşrefi mahlûkat olarak görüyoruz. Biz mazluma bakarken Kürt, Türkmen, Arap, Çerkez, Tatar görmüyoruz; sadece ve saden insan görüyoruz, can görüyoruz. Her şeyden öte kendimiz için ne istiyorsak, dünyada ki tüm kardeşlerimiz için de aynısını istiyoruz. Ülkemizle beraber tüm bölgemizde barış istiyoruz, kardeşlik istiyoruz; herkes için huzur, güven istiyoruz. Türkiye’nin milli birliğini, toprak bütünlüğünü, vatandaşlarının can ve mal güvenliğini hedef alan plan ve faaliyet yapmak kimsenin haddine değildir.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!