Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Denizlili eczacılar mesleki gelişim toplantısında bir araya geldi

Selçuk ve As Ecza Depoları tarafından il merkezde hizmet veren eczacılara yönelik ‘Mesleki Gelişim Toplantısı’ düzenlendi.

Denizlili eczacılar mesleki gelişim toplantısında bir araya geldi

Selçuk ve As Ecza Depoları tarafından il merkezde hizmet veren eczacılara yönelik ‘Mesleki Gelişim Toplantısı’ düzenlendi. Anemon Otel’de düzenlenen toplantıya As-Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Yardımcısı Haluk Öğütcü, As Ecza Denizli Şube Müdürü Şanver Baytekin, Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Coşkun Öğünür, Denizli Eczacılar Odası Başkanı Osman Özdemir ve eczacılar katıldı. Selçuk Ecza Deposu’nun 60. As Ecza Deposu’nun ise 30. Kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirten As-Selçuk Ecza Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Yardımcısı Haluk Öğütcü, ülke genelinde 103 şube 6 bin 500 çalışanla yaklaşık 24 bin eczaneye hizmet verdiklerini söyledi. Firma olarak Türkiye’de ciro sıralamasında 9 milyar TL ile 23. Sırada olduklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Öğütücü, “İki firmamızla birlikte Türkiye’de ilaç sektöründe yüzde 42’lik paya sahibiz. Selçuk Ecza Deposu’nun 60. As Ecza Deposunun ise 30. Yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu sevincimizi büyümemizde en büyük etken olan eczacılarımızla birlikte kutlamak istedik. İlaç, medikal ve ilaç dışı ürünlerin satışını yapıyoruz. Ekim Ayı’nda eczacılarımıza yönelik olarak İstanbul’da ‘Selçuk – As Ecza Akademisi Mesleki Gelişim Toplantısı’ düzenledik. Bu toplantı büyük ilgi gördü. Olumlu tepkilerde alında eğitimleri tüm Türkiye’ye yaymak istedik. Büyükşehirlerin tamamında üç gurup halinde eczacılarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
İki konuda eğitim verildi


Selçuk – As Ecza Akademisi Mesleki Gelişim Toplantısı, Denizli bölümünde eczacılara yönelik ‘Majistral formüller’ ve ‘Eczane çalışanları iş hukuku’ konularında eğitim verileceğini belirten As Ecza Denizli Şube Müdürü Şanver Baytekin’de, “As Ecza Deposu olarak Denizli’de 17 yıldan bu yana hizmet veriyoruz. 185 çalışanımız ile birlikte Denizli, Isparta, Uşak, Burdur ve Nazilli’deki tüm eczanelere hizmet veriyoruz. Denizli bölgesinde ilaç, medikal ve ilaç dışı ürünler pazarında yüzde 70 söz sahibiyiz. Ekim ayında İstanbul’da başlayan eğitim çalışmalarına bugün Denizli’de devam ediyoruz.  Adapazarı, Antalya ve Ankara’da eğitim toplantılarımız yapıldı. Büyükşehirlerin tamamında eğitim çalışmalarımız devam edecek. Akademimizde Majistral formüller eğitimini Ahmet Nezihi Pekcan, Eczane çalışanları iş hukuku eğitimlerini Ertan Çiftçi veriyor. Eczacılarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yaptığımız işte en iyisi olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İki bölüm halinde gerçekleştirilen toplantı akşam saatlerinde sona erdi.

 

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti