Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Kadın Meclisi Başkanı Özen güven tazeledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 23. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde yeniden seçilen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen güven tazeledi.

Kadın Meclisi Başkanı Özen güven tazeledi

       Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 23. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapıldı. Genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, STK temsilcileri, gönüllüler ve davetliler katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “2 yıllık görev süresince kadınlarımız için sağlıktan sanata, birçok konuda çeşitli etkinlikler düzenledik. Kent Konseyi Yerel Gündem olarak başlayan ve bugünlere kadar görev yapmış tüm Kadın Meclisi Başkanlarımıza, yürütme kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar bir meşale yaktılar. Yakılan bu meşaleyi daha güzele taşımaya çalıştık. Yeni dönemde de çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek” dedi.

 

"Kadının olduğu yerde başarı olur"

 

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, Kadın Meclisi'nin güzel bir uyum yakalayarak başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayarak, "Kadının olduğu yerde fedakarlık olur. Kadının olduğu yerde cesaret ve özgüven olur. Ve nihayetinde başarı olur. Kadının olmadığı hiçbir işin başarılı olması mümkün değildir" dedi. Kadınlara her platformda pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydeden Değirmenci, şöyle konuştu: "Ekonominin, istihdamın, sosyal hayatın içerisinde kadın varsa, kültürde, sporda, sanatta kadın varsa o toplum başarıya ulaşır. Atatürk’ün hedef olarak göstermiş olduğu müreffeh ülkeler seviyesine ancak böyle ulaşabiliriz. Kadın Meclisimiz yeni bir heyecan ve yeni bir değişim içerisinde. Bu güne kadar bizler de Kadın Meclisimizden gelen hiçbir talebi geri çevirmedik. Bizlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kadınlarımız için seferber ettik."

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni yönetimi

 

Divan Başkanlığını Fatma Kunduracı’nın yaptığı ve tek liste olarak yapılan seçimde Bilsen Özen yeniden Kadın Meclisi Başkanlığına seçilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu: "Nezahat Candoğan, İlkay Şahin Çağırıcı, Züleyha Erken, Nuran Helvacılar, Nurcan Kütük, Aynur Dindar, Oya Cantürk, Feride Fakıoğlu, Nimet Gökçe, Suna Özmutaf, Hanife Gündoğdu, Nurgül Güngör.

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti
Yeniden Refah’ta istifa depremi “Vicdanım kabul etmedi” dedi ve istifa etti