Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Şebnem Şirin'in son sözü 'Ölmeden son bir kez daha öpeyim'

Denizli'de erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek ve toplamda 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen Şebnem Şirin'in ölmeden önce söylediği son sözler ortaya çıktı. Genç kızın, “Furkan, yapma sen böyle biri değilsin. Yardım edin! Ölmeden son bir kez daha öpeyim" dediği ortaya çıktı. Zıbıncı hakkında iddianame tamamlanırken ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Şebnem Şirin'in son sözü 'Ölmeden son bir kez daha öpeyim'

Pamukkale'nin Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta 27 Ekim 2021 tarihinde 25 yaşındaki Şebnem Şirin erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğaz, göğüs ve yüzünden toplamda 12 bıçak darbesi ile katledildi. Daha önce “Gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve cinsel istismar” gibi suçlardan toplamda 6 suç kaydı bulunan Zıbıncı, olaydan kısa bir süre sonra kaçtığı esnada yakalandı. "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanan genç adam, cinayetin sebebi için ise Şirin'in evlenmek istediği ve kıskançlığı yüzünden kavga ettiklerini iddia etti. Olayın hemen sonrasında telefonunu ve SIM kartını çıkardığı, babası ile aralarında geçen diyaloğu hatırlamadığını söyledi. 

Katil Furkan Zıbıncı hakkında başlatılan soruşturmada, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlanırken olay günü yaşananlar hakkında detaylı ifadeye de yer verildi. Zıbıncı'dan alınan kan örneğinde alkol tespit edildi ve yakınlarına  “Konu kadın cinayeti olarak hatırlanacak ama bilmediğiniz çok şey var” şeklinde mesaj bıraktığı ortaya çıktı. 

Aile kurmak istemiş!

Katledilen genç kızın olay gecesi evlenip hamile kalmak istediği ve Zıbıncı'nın bunu istemediği için aralarında tartışma başladığını söyledi. Cinayetin ardından ise babasını ve arkadaşlarını arayarak kaçmak için yardım istediğini de söyledi. 

'Ölmeden son bir kez daha öpeyim'

Davaya dahil olan bir tanık ise ''Erkeğin ‘Özür dilerim bir daha yapmayacağım’ dediğini duydum. Birkaç saat sonra ise önce kadın bağırdı sonra da ‘Furkan, yapma sen böyle biri değilsin. Yardım edin!’ dediğini duydum. Kız ‘Ölmeden son bir kez daha öpeyim’ dedi sonra da sesler kesildi” şeklindeki ifadesi yer aldı. 

Zıbıncı hakkında ‘kendisini savunamayacak durumda olan kişiyi canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İlk duruşma 5 Nisan 2022'de Denizli Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

denizli güncel haber saraykoy haber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Başkan Zolan 10.000 kişilik iftar programında konuştu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!
Güney ve Buldan’da Başkan Zolan coşkusu!