Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Başkan Uz transfer yasağını kaldıracak babayiğidi bekliyor

Denizlispor’un borcunun 153 milyon TL olduğunu belirten Başkan Mehmet Uz, "100 milyon TL getirip transfer yasağımızı kaldırabilecek varsa, takımı teslim etmeye hazırız" dedi.

Başkan Uz transfer yasağını kaldıracak babayiğidi bekliyor

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz, önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı konuşmada takımın ilk yarıda hedefledikleri 20 puandan, 4 puan geride kaldığını, transfer yasağı ve borçlar hakkında merak edilen soruları cevapladı. Eğer 100 milyon lira bulunabilirse transfer yasağının kaldırılacağını, parayı getiren kişiye takımı vereceğini belirtti. Sakat oyuncuların son haftalarda çoğalması ile beraber ilk yarıda hedefi tutturamadıklarını, istedikleri hedef olmaması rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanılan başarılı olduklarını söyledi. Sosyal medyada yapılan yorumlar hakkında kınadığını da ekledi.
"Toplam borç 153 milyon"

Başkan uz borcun çıkarıldığına dair iddiaların yalan söyledi: "Değerli arkadaşlar 30 Aralık 2021 tarihi itibari ile kulübümüzün toplam borcu 153 milyon 126 bin 976 TL’dir. Bu borcun sadece TL olan bölümü 3 milyon 577 bin 189 TL’dir. Bu bilgileri de şundan dolayı vermek istedim. Bazı sitelerde borcu 78 milyon TL olarak almışız ve 153 milyona TL’ye çıkarmışız şeklinde haberler yapılıyor. Böyle bir şey yok. Biz şeffaf bir şekilde bunu da sizinle paylaşmak istedik. Burada niyetin ne kadar açık ve net bozuk olduğunu anlayabilirsiniz. Ayrıca diyorlar ki 16 Milyon 500’ü açıklayın, kim gelmek istiyorsa buraya benimle birlikte oturacağız buraya sözleşmelere tek tek bakacağız. Ben belki futbolcuyu bedava aldım, bedavaya da oynatıyorum” dedi.

“Yasağı kaldırabilecek babayiğitler varsa ben bekliyorum”

Transfer yasağının kaldırılması için çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Mehmet Uz "Bu arada 12 Ocak 2022 tarihinde başlayacak transfer öncesi, yasağı kaldırabilecek babayiğitler varsa ben bekliyorum. Hatta bugün bekliyorum, basına çıkarak hediye verdi şeklinde değil de ben burada herkesin karşısında söylüyorum. Böyle bir babayiğit varsa 100 Milyon TL’lik borç var. Ama ben aday olurum, gelirim, yok efendim kongreye gidin gibi sözler değil. Bugün akşama kadar gelsin ben bu kulübü teslim edeceğim. Kim istiyorsa ben söylüyorum 100 milyon TL, öyle sözle atarak söylemesin bana. Biz sizin hangi zihniyetinizle söylediklerinizi ne yaptığınızı biliyoruz. Varsa 100 milyon TL buyurun gelin medyada burada, ben de buradayım teslim edeceğim. Parayı yatıracak hesaba ben aynı gün teslim edeceğim. 12 Ocak’a kadar fırsat var şunu demeyin bana ‘transfer niye açılmadı’, ‘madem açamıyordunuz neden durdunuz? ’ demesinler buyurun çağırıyorum. 12 gün vaktimiz var ben göreve hazırım” değerlendirmesini yaptı.

haber denizli spor denizlispor haber denizli spor haberleri denizlispor haberleri mehmet uz
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”