Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlar Operasyonu!

Denizli'de Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar neticesinde Kaçakçılık ve Organize suçlarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlar Operasyonu!

Yapılan açıklamada " Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile 20.09.2021-26.09.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve “Emtia Kaçakçılığı” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, 2 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Tütün ve Tütün Mamulleri” ve Emtia Kaçakçılığı” suçlarından adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

-3560 adet dolma sigara,

-6.750 kg kıyılmış tütün

-193 adet sigara yan ürünleri ve 

-Çok sayıda değişik marka ve modelde kaçak cep telefonu ele geçirilmiştir.

20.09.2021-26.09.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, 

“Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişilerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

 “Suç işlemek Amacıyla Örgüt Kurma” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

“Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak” suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

“Vergi Usul Kanununa Muhalefet ve Basit Yaralama” suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. " ifadelerine yer verildi.

denizli güncel haber saraykoy haber
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
Ege’nin en büyük çevre laboratuvarı 9 sertifika ile hizmet veriyor!
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ;  “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”
ZEYBEKCİ ÇAL HALKINA BÖYLE SESLENDİ; “OYUNUZU KİMSEYE VERMEYİN ÇAL’A VERİN”