Reklamı Geç
script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">

6 YAŞINDA KALP AMELİYATI OLDU!

KALP AMELİYATI OLMAK İÇİN İSTANBUL’DAN DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ’NE GELDİ

6 YAŞINDA KALP AMELİYATI OLDU!

     İstanbul’da belediye çalışanı olarak görev yapan Ömer Keçe(32) ve ev hanımı Güler Keçe’nin(32) 6 yaşındaki oğulları Bedirhan Keçe, halsizlik ve çarpıntı şikayetiyle Prof.Dr.Ünal AÇIKEL başkanlığında hizmet veren Denizli Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi tarafından 6 yaşındaki Bedirhan’ın, aort kapağındaki hem yetmezlik hem darlık düzeltildi.

 

MİNİK YÜREK KALP AMELİYATINA DAYANDI

Keçe ailesi ilk etapta oğullarının gerekli tetkik ve takibini İstanbul’da yaşadıkları için orada yaptırdı. Ancak Bedirhan için ameliyat kararı çıkması üzerine Keçe ailesi derhal oğullarını güvenle emanet edebilecekleri bir hekim arayışına girdi. Tavsiye üzerine ve kısa bir araştırmadan sonra Denizli Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr.Ünal Açıkel ve ekibine ulaşan aile soluğu Denizli’de aldı. Küçük yaşına rağmen sık sık halsizlik ve çarpıntı şikâyeti yaşayan 6 yaşındaki Bedirhan’a Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi tarafından ileri tetkik ve tedavi sonrasında aort kapağında hem darlık hem yetmezlik tanısı kondu. Prof.Dr.Ünal Açıkel tarafından ameliyatı başarıyla gerçekleşen 6 yaşındaki Bedirhan Keçe,1 hafta bile olmadan sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

PROF.DR. ÜNAL AÇIKEL 6 YAŞINDAKİ BEDİRHAN’IN EN BÜYÜK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Küçük Bedirhan, kendisini ameliyat eden Prof.Dr.Ünal Açıkel’den taburcu olmadan önce ufak bir istekte de bulundu. O istek Bedirhan’ın uzun zamandır hayalini kurduğu ambulansa binme isteğiydi. Prof.Dr.Ünal Açıkel küçük Bedirhan’ın bu isteğini geri çevirmedi ve Bedirhan, sorumlu hemşire Döndü Çetin eşliğinde ambulansın şoför koltuğuna oturup keyifli dakikalar yaşadı.

Hastaneden taburcu olurken çok sevdiği hemşirelerden ayrılacağı için yüzündeki burukluk her halinden belli olan Bedirhan, hemşire ablalarını çok özleyeceğini ve onlarla sık sık telefonda görüşmek istediğini söyledi.

Baba Ömer Keçe ise, gözünden sakındıkları evlatlarının kalp gibi ciddi bir hastalıkla yüzleşmesinin kendilerini çok yıprattığını söylerken “Evladımızı sağlıklı bir şekilde evimize götürüyorsak bu Ünal Hocam ve kaliteli ekibi sayesindedir. İşinin hakkını veren böyle hekimleri kadrosunda bulunduran Tekden Hastanesi kurucularına da binlerce kez teşekkürler” dedi.

Türkiye’de sık rastlanmayan spesifik ameliyatları ile tanıdığımız başarılı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr.Ünal Açıkel ise gerçekleştirdiği operasyon hakkında bilgiler verdi: Bedirhan ve ailesi bizlere halsizlik ve çarpıntı şikayetiyle İstanbul’dan ulaştı. Gerekli tüm tetkiklerini yaptığımız Bedirhan’da aort yetmezliği ve subvalvüler diskret membran tespit ettik. Zaman kaybetmeden minik hastamızı aort valvüloplasti ameliyatı ve subvalvüler diskret membran rezeksiyonu operasyonu ile sağlığına kavuşturmayı başardık. Bedirhan’a ve ailesine bize güvendikleri için teşekkür ediyor, sağlıklı ömürler diliyorum. Çocuk kalp ameliyatları özellikli ameliyatlardır. Çocuk kalp ameliyatlarının başarılı sonuçlanması için donanımlı sağlık kuruluşları tercih edilmelidir. Biz Tekden Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi olarak merkezimizde her türlü çocuk kalp ameliyatlarını başarı ile uyguluyoruz ”dedi

script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9506100484003570" crossorigin="anonymous">
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇAVUŞOĞLU PERSONELİN TÜM İZNİNİ İPTAL ETTİ!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!
Babadağ Belediye Başkanı Kumral Kandili unutmadı!